2014. január 8., szerda

Budapest!

This is the first thing I've done from my list. I went to Budapest with Fanni & Kata last week and we visited all the great vintage shops. Actually, these vintage shops were a way insanely  too expensive for me, and I haven't find anything I would love to buy and wear. I visited Retrock, Szputnyik , Ludovika Shop and Jajcica. The first and the last one was my favourite. I did not buy anything from these places (except a grey shirt in H&M and a striped tee in Pull&Bear because they was so cheap!). 

We also visited Café Analog, the best place evvver!!! Seriously, it was my favourite. They were very kind and the shop is so cool! I bought an instant film for my Polaroid 660 camera. It  was on my list too and I'm so excited! We also went to a special shop where were many old film cameras, and I bought a new lens for my 'poor camera without lens' (I got it from one of my relatives, and yes it was a camera withot lens).

So all in all, it was a great trip, I enjoyed it a lot! Thanks Fanni & Kata! 



Kész az első dolog a listámról! Múlt héten felmentünk Fannival és Katával Budapestre és végiglátogattun a szuper vintage ruhaboltokat. Igazából őrülten túlzottan drágák voltak a ruhák (körülbelül 7000 forint egy blúz!) és nem találtam semmit, amit szívesen megvennék és viselnék is. Voltam a Retrockban, a Szputnyikban, a Ludovika boltban és a Jajcicában. Az első és az utolsó bolt tetszett a leginkább. Nem vettem sehol semmit (kivéve egy szürke pólót a H&Mben és egy csíkosat a Pull&Bear-ben mert nagyon olcsó volt).

Meglátogattuk a Café Analogot is, és ez a legjobb hely valaha! Komolyan, ez volt a kedvencem. Nagyon kedvesek voltak és a bolt pedig annyira de annyira nagyon szuper! Vettem instant filmet (azaz filmkazettát) a Polaroid 660 gépembe. Ez is a listámon volt és annnyira izgatott vagyok! Bementünk egy olyan boltba is, ahol régi analóg fényképezőgépeket és kellékeket lehet kapni. Itt vettem egy objektívet az objektívnélküli gépemhez, és alig várom hogy kipróbáljam! 

Összességében nagyon nagyon szuper kirándulás volt, igazán élveztem. Köszönöm Fanni és Kata! 



Retrock:

Ludovika Shop:



On the street:


Jajcica:




I found my coat in a second-hand shop, haha!


<3

Juci



2 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper poszt lett, és a bolt is nagyszerű (a képek alapján). xo
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. How amazing you achieved one of your goals already! Glad you had such a great time you and your friends look lovely! :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...