2013. június 15., szombat

My useless old cameras | A régi, nem működő fényképezőim

I have got some old film cameras, and today I want to show you the useless ones. I got them from my parents and grandparents. 

Van nékem néhány régi filmes fényképezőm, és ma meg szeretném mutatni nektek a nem működő darabokat. Őket a szüleimtől, nagyszüleimtől kaptam.





Altissa Altuca 6x6
It was used by my grandmother in the 50's. | A nagymamám használta az 50-es években. 


Agfamatic 2000 pocket 
I got this from my grandpa. | A nagypapámtól kaptam.

  
 Beirette  vsn 2
This one belonged to my mother in the 80's. | Ez az anyukámé volt a 80-as években.


Polaroid 660 Land Camera 
My grandpa got this camera as a gift in Germany about 40 years ago. It could be useable, but it needs a special 'film', and i can't find it! | A nagypapám kapta ajándékként Németországban körülbelül negyven éve. Használható lenne, de kéne bele egy speciális 'film', amit sehol sem találok!

I will share another post soon about my useable cameras. Have a nice day! | Hamarosan írok egy bejegyzést a működő fényképezőimről is. Legyen szép napotok!

Juci

2 megjegyzés:

  1. én innen rendeltem hozzá filmet, bár elég húzós ára van... http://www.fokuszwebaruhaz.hu/index.php?content2=termekek_listaz&content=termekek&szint1=++Filmek&szint2=Polaroid

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ó, nagyon köszi!! én is néztem, hogy budapesten egy helyen lehetne kapni, de már biztos régen ott lehet. és hatezer forint 10 darab fényképért.... viszont már nagyon ki szeretném próbálni!

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...