2013. augusztus 22., csütörtök

Back to School Wishlist

The summer flyed away so quick! I can't belive it's less than two weeks to start school! I will miss summer, but i am also excited, because the school is fun and i can't wait to meet my classmates (learning is improtant, too)! So this is my little back-to-school wishlist. Hope you enjoy it!

A nyár csudagyorsan elrepült, és alig hiszem el, hogy már kevesebb mint két hét van sulikezdésig! Hiányozni fog azért a szünidő, de már a sulit is várom, mert szuper lesz újra találkozni az osztálytársaimmal ( meg persze a tanulás is fontos)!
Tehát ez lenne a sulikezdéses kívánságlistám. Remélem élvezni fogjátok!


outfit-1
Everything is from ModCloth

Pretty outfit (or two) with a Peter Pan collar blouse (Eiffel Towel printed, how cute!) & midi skirt/or with a beautiful collared dress, peacock tights, bunny bag, cool continental necklace and cute shoes.

Egy (vagyis kettő) csinos összeállítás bubigalléros Eiffel torony mintás blúzzal és közepes hosszúságú szoknyával/vagy gyönyörű galléros ruhával, pávás harisnyával, nyuszis táskával, menő földrajzórára való kontinenses nyaklánccal és aranyos cipővel.


 outfit-2
Everything is from ModCloth, except the YKRA backpack

This is a more casual outfit with striped top, pretty cardigan, jeans, dotty flats, cute apple necklace and a colorful backpack. Perfect outfit, what I would wear on a great school day! 

Ez egy picit lazább összeállítás csíkos blúzzal, csinos kardigánnal, különleges farmernadrággal, pöttyös cipellővel, almás nyaklánccal és színes hátizsákkal.
Tökéletes outfit, nagyon szívesen viselném egy gyönyörű sulis napon!

<3
Juci

1 megjegyzés:

  1. OOOOOOOOOOH I love all of these items! Would wear them all their beautiful! xx

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...