2013. november 30., szombat

Weekly Favourites: Springfield Edition







As you might know, my favourite clothing store is Springfield. It was really great to see the the beautiful hungarian modell,  Johanna Szikszai in their winter editorial! By the way, I also love the clothes, especially this dress and the similar skirt. This heart patterned sweater is also very cute, and I'm thinking of buying this high waisted jeans (because it's really hard to find a high waisted jeans nowadays!)

Biztosan tudjátok már, hogy a Springfield a kedvenc ruházati boltom, és biztosan tudjátok, hogy a téli kollekciójuk modellje Szikszai Johanna volt. Nagyon tetszenek a képek, és a ruhadarabok is; különösen ez a ruha és a hozzá hasonló szoknya. A szívecskés pulcsi is tetszik, és nagyon gondolkozok rajta, hogy megveszem ezt a magasderekú farmert ( mert mostanában tényleg nagyon nehéz magasderekú farmerhez jutni!)


Other things: I'm making gingerbread (mézeskalács) at the moment. I also need to sew 10-14 pencil cases for the charity shristmas market in my school (from 9th to 13th December). I 'm going to have a really busy and hard week in school, because we're going to write 4 tests and so on...By the way, I caught a cold and I feel awful (and very ill).

Egyéb dolgok: Éppen mézeskalácsot készítek, és még meg kellene varrnom 10-14 tolltartót a sulis karácsonyi vásárra (ami december 9-13ig lesz). A jövőhetem elég nehéz és zsúfolt lesz a suliban, mert 4 dolgozatot is írunk és lesznek kolis programok is. Egyébiránt meg csúnyán megfáztam, és elég furcsán érzem magam. 

Hope you are having a great weekend!
Legyen nagyon szép hétvégétek!
<3
Juci

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néz ki a leopárdmintás blúz és a geometriai mintás ruha! A színeik is szuperek, olyan 60-as éveket idézőek, amit imádok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A leopárdos blúz különleges módon nekem is nagyon tetszik, pedig nem igazán kedvelem az állatmintákat! A ruha színei és a geometrikus minta meg nagyon szuper! ;))

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...