2014. január 13., hétfő

Hats: finished!


---


I told you a month ago that I wanted to knit a hat... actually, I made four hats. First I made this purple heart patterned one, but the pattern can't be seen well. Anyways, I love this colour and it matches 2 of my coats as well!

Egy hónapja említettem, hogy szeretnék készíteni egy sapkát... azóta négyet is kötöttem! Először ez a szívecskemintás lila színű darab lett kész, de sajnos a szívecskék nem igazán látszódnak. Mindenesetre nagyon tetszik a színe és két kabátomhoz is illik.

---


This is the second one. I made it with seed stich pattern.  It was really exciting to knit with an extra big knitting needle and super bulky yarn, and I love the result!

Ez készült másodjára, rizsmintával. Igazán érdekes volt ezzel a nagyon vastag kötőtűvel és fonallal kötni!

---



I made this one for my youngest sister, Eszter. It's made from the same yarn as the previous hat and it has cable knit pattern.

Ezt pedig a legkisebb tesómnak, Eszternek készítettem. Ugyanolyan fonalból van mint az előző és kötöttem bele csavart mintát is. 

---




This one is for my Dad. From the same yarn with cable knit pattern. I love this colour!
Az utolsó sapkát pedig Apumnak kötöttem. Nagyon tetszik ez a szín!

---

I also finished my sweater, but it doesn't look like what I imagined...I don't really like it. Anyways, I will show you in the near future.

A pulcsimat is nagyjából befejeztem, de nem igazán olyan lett mint amilyet elképzeltem..nem igazán tetszik. Mindenesetre lehet hogy megmutatom nektek a közeljövőben.

<3
Juci

5 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek a sapik!! :) Ügyes vagy!! :)

    VálaszTörlés
  2. Én sose tudnék sapkát kötni,nincs hozzá türelmem. :D Nagyon szépek lettek a sapik,legjobban a fehér tetszik! :) A pulcsit is megmutathatnád majd,arra is kíváncsi vagyok. :)

    VálaszTörlés
  3. SO TALENTED!!!! :D I wish I could knit like that!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. oh yes, you can knit fabulous things as well! it's not that difficult as it seems, actually it is really easy!

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...