2014. június 7., szombat

One Year

I started my blog exactly one year ago. It was a really big decision at that time, because I was worried about what would my friends and the people around me think if they visit my blog. Now I don't care about this and the more important thing is that I know they don't think anything about me. Many of them don't even know that I have a blog. My life is absolutely the same what it was before blogging. I used to think that writing a blog is a big deal, but no it's absolutely not. So one thing that I learned  is just do what you would like to do and don't care about the negative comments from other people. sorry, i know it's a bit cliché

Anyways, I just wanted to write a little summary of this one year. My very firts post was this, and the most popular was the 2014 goal list.


Pontosan egy éve indítottam a blogomat. Akkor ez egy óriási döntés volt, mert félem hogy a barátaim és ismerőseim fognak gondolni ha meglátják a blogomat. Mostanra ez egyáltalán nem érdekel; és ami fontosabb, azt is tudom hogy ezek az emberek semmit nem gondolnak rólam a blog alapján. Sokan nem is tudnak a létezéséről. Az életem pedig teljesen ugyanolyan mint a blog előtt volt. Régebben úgy gondoltam, hogy blogot írni nagy dolog, de egyáltalán nem az. Egy dolog, amit lassan de biztosan megtanultam az egy év alatt az az, hogy mindig tedd azt amit szeretnél és ne érdekeljen mások negatív véleménye. bocsi, tudom hogy közhelyes

Mindenesetre szerettem volna írni egy kis összefoglalót erről az egy évről. A legeslegelső bejegyzés ez volt, a legolvasottabb pedig a 2014-es célok listája.

My favourite posts | A kedvenc bejegyzéseim


outfit
1                 2                3


film photos | filmes fényképek
1                 2                3

baking | sütés  
5 fall recipes I want to try 1-2.


my favourite post ever: | a legkedvencebb: 
sárga bögre, görbe bögre

Which post did you like the most?
 Nektek melyik bejegyzés tetszett leginkább?

<3
Juci

1 megjegyzés:

  1. Boldog blogszülinapot :-) Azt hittem, már sokkal régebb óta írod. Annak idején nekem is ugyanezek a félelmeim voltak, jó fél évig nem is mertem kommentelgetni, nehogy észrevegyék, hogy vagyok :-)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...