2013. november 27., szerda

Hats!

I'm not a big fan of hats at all, but somehow I changed my mind and now I like them. Unfortunately, I look funny and strange in a hat, but now that the winter is coming and the temperature is colder I really need something that covers my head and ears ( i don't want to catch a cold!) I'm not sure how to get a pretty knitted hat, maybe I will try to knit one or go to the mall and look around for one. So, I want something like this:

Nagy általánosságban nem rajongok annyira a sapkákért, de most azt kell mondanom, hogy szükségem van egy ilyen szép kötött sapkára. Sajnos rajtam elég furcsán és viccesen állnak, de a tél nagyon közel van, az idő is hidegebb és jó lenne valami ami takarná a fejem és a fülemet (mert nagyon nem szeretnék megfázni!) Lehet hogy megpróbálok kötni egyet, vagy szétnézek a közeli boltokban. Szóval valami ilyesmit szeretnék:







(this three pictures above are from Pinterest | a három fenti kép Pinterest-ről van)

 I absolutely love this one! | Nagyon nagyon tetszik ez a darab!

This is not exactly what I would like to wear ( I mean I wouldn't mind wearing it, but I'm looking for something different), but the pattern is so cool! 
 Nem pontosan ilyen sapkát keresek, de nagyon tetszik a mintája!


I'm  not able to knit a very difficult and cute pattern yet, so If I decide to make it myself, my hat will be very simple... 
 Szép, mutatós és bonyolult mintákat még nem tudok kötni, tehát ha úgy dötök, hogy megcsinálom magamnak, akkor nagyon egyszerű lesz az a sapka...


<3
Juci

2 megjegyzés:

  1. Pont ma vettem a H&M-ben ilyen mustársárga sapit, majd látni fogod nemsokára! E

    VálaszTörlés
  2. Sziaa!

    Eszméletlen jó ez a blog csajszi!

    Felíratkoztam hozzád. :)

    Ha van időd, edved nézz be hozzám :)

    www.beautyandfashion-makeup.blogspot.com

    pusziii

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...