2013. november 14., csütörtök

jaj de hideg ez a beton felveszem a nagykabetom

Restyle : My Coat






The biggest problem is that I haven't got a 'before' picture... but I swear, this coat looks better now! It used to have big ugly modern silver buttons, and i have been thinking about (for a year) to change them. Finally, I bought these cute buttons altough they weren't so cheap.  This is the result, and I have to say I love this coat. It looks so much prettier! By the way, I bought this coat two years ago in a secon-hand shop and my scarf is from the bottom of 'the family wardrobe'. 

A legnagyobb problematika az, hogy nincs a kabetról egy átalakítás előtti fotóm... de őszintén mondom, így sokkal jobban fest! Nem is igazán nagy átalakítás ám ez, csak a gombokat cserélem le, mert eredetileg nagy csúnya ezüstszínű gombjai voltak. Utáltam őket, és már tavaly is azon gondolkoztam, hogy magszabadulok tőlük. Most sikerült végre szép gombokat venni, bár eléggé drágák voltak. Úgyhogy kéremszépen, ez lett az eredmény. Egyébiránt a kabátot körülbelül két éve vettem az egri 'dómusz alatti' turiban, a sál pedig a nagy családi ruhásszekrény legaljáról kerül elő.



 I keep this horse chesnut in my pocket. This is my lucky-horse-chesnut. It is two years old. 
A kabátzsebemben tartom a szerencsegesztenyémet. Két éves. 





 Ohh, the biggest cat in the world. So fat. He looks like a Matrjoska doll. There is another kitty in it. And another. And so on..
Óóó, a birodalom legducibb macskája. Olyan mint egy Matrjoska-baba. Benne van egy cica. És abban is egy  másik cica. És így tovább...




2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...